Tirsdags hymne

IMG_8706

Et styks forårsbillede fra en regnfuld dag i Hamburg. Sikke en dejlig by, trods regn og lidt prikken i halsen. Jeg er i hvert fald klar til at tage tilbage, anytime!
Jeg er så småt ved at finde en rytme i livet som deltidsstuderende, og med et arbejde der er styrtende travlt pt. og et nystartet forfatterkursus på Islands Brygge, så har jeg nok at se til. Det er fedt, det er dejligt. Jeg frygter en form for afhængighed af at beskæftige sige med lige netop det jeg elsker, i stedet for at have diverse påtvungne fag på uni. Nå, det hele er jo fint i en kombination og i eftermiddag snupper jeg en undervisning i middelaldersprog og en digtoplæsning på KUA. Sidstnævnte glæder jeg mig til!

Hola!

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *