Off-dage på den gode måde

For de heldige udvalgte, såsom folkeskolelever og lærere, er uge 7 en længe ventet ferieuge. Eftersom jeg har både en elev og en lærer i blandt mine ypperste favoritter, har jeg været så fræk at holde et par dages fri. Et par dage hvor den vigtigste bedrift har været at finde den næste kop kaffe, shoppe de bedste rester af januarudsalget og bare vandre København tyndt, imens jeg sukkede over forsømte forpligtelser og gribende lethed over selv samme. En gribende lethed over at være sammen med sine yndlingsdamer, mor og søster.

På sin vis kan det kaldes off-dage, men det er med et helt andet udbytte end dem man spenderer under sin dyne i sofaen, i ly for resten af verden. Disse off-dage er givende og gode, de tanker dig op og letter dit hjerte. På disse dage taler vi om alt og intet, imens vi sætter pris på hinanden og at det var lige præcis os der skulle mødes i dette liv. Tak for det.

Nu skriver jeg tanker ned og søndag kryber ind på mig, som så mange gange før. Måske jeg skulle sætte ord på min søndagsaversion en dag. På den måde er det muligt at slippe sine dæmoner. Har jeg hørt.

IMG_8245

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *