Horisonter og danskstudiet

Jeg er som sagt på mit 4. semester på danskstudiet på KUA. Jeg er gennemgående ret glad for mit studie, men selvfølgelig svinger spændingskurven når man læser så mange tekster, som jeg gør. I år har jeg videnskabsteori, hvilket jeg har haft før, men sådan er livet nu engang når studiet ikke er en førstegangs affærer. På nogen punkter er VT alt, alt for meta og på andre er det sku cool nok. Anyway, den anden dag markerede jeg denne sætning i min tekst. Den er sku helt ok!

“Den, det ingen horisont har, er et menneske, der ikke ser langt nok og derfor overvurderer, hvad der ligger nærmest”

Selv tak og god søndag! Jeg øver mig på ikke at have søndagsblues. Det er en af de ting jeg har besluttet mig for at holde op med. Indtil videre er succesraten god.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *