Lørdags milkshake og blæk

Plejer tømmermænd i store Kongensgade #hansensis #mælkepop #godtforhovedet #tømmis #takforigår #cherry #strawberries #detlækkert @hansens_copenhagen

Jeg er lidt mat i dag. Jeg var til en vild og våd fest i går, i fuld udklædning som plastikkirurg. Jeg havde teamet op med en veninde, som var så sød at tage patientrollen på sig og på den måde udgjorde vi et glimrende par. Der blev drukket bowle, øl og rødvin, danset stopdans, hørt gamle klassikere og danset noget mere! Pludselig var klokken 3, jeg var fuld og og besluttede mig for at cykle hjem. Hvis ikke det havde været for den snestorm jeg så uvidende cyklede lige ud i, havde sådan en nattetur gennem København været ret fortryllende.

I dag går alting langsomt. Jeg har været forbi Hansens is forhandler i Store Kongensgade og drikke ovenstående “mælkepop”. Den var et perfekt match til mit tunge hoved. Resten af dagen har jeg tilbragt i min seng mens jeg venter på at de ringer fra tatovøren. Jep, jeg skal have blæk i huden i aften. Excited much!

Det er faktisk lidt fascinerende hvor svært det er at skrive en ordenlig sætning, med et tungt tømmermændshoved. Jeg tjekker vist bare ud for nu og lader mit hoved komme sig.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *