Wanderlust

Tæller uger, tæller dage, tæller timer, tæller minutter, tæller sekunder. Tæller tiden til jeg igen får luft under vingerne og livet folder sig ud på ny, for på den måde at give mening. Triller tommefingre og kigger ud af vinduet, imens jeg prøver at lade være med at se på min telefon. Jeg ved jo godt at livet foregår på den anden side af glasset og ikke igennem min virtuelle virkelig på de sociale medier. Det er bare så meget nemmere at være tilstede i nuet, når data roamingen er slået fra og jeg ser op i stedet for ned. Kan vi ikke rejse afsted nu?

DSC_0237

Continue Reading

Rejsefeber – Litauen og Letland

DSC_0870

DSC_0093

DSC_0797

Jeg elsker at rejse. Jeg er lidt gladere, lidt pænere og lidt sødere når jeg får lov til at komme ud i verden. Dog er jeg i mange aspekter af livet bange for at gro fast. Bange for at glemme og udvikle mig, bange for ikke at lære nye ting, og for at holde op med at udvide min horisont. Det er dumt og i virkeligheden ved jeg godt at det ikke kommer til at ske, men det er noget jeg tænker over. Det er sundt nok. Tror jeg.

Anyway, det er en helt anden snak. I går bestilte jeg hele to rejser (godt hjulpet på vej af en halv flaske rødvin), en til Kaunas i Litauen og en til Riga i Letland. Jeg er meget spændt og drømmer allerede om middelalder bygninger, russiskinspireret arkitektur og hjemmebryggede øl. Jeg skal tage billeder, gå ture og være meget sød. Jeg er meget sød når jeg rejser.

Ovenstående billeder er fra henholdvis Californien, London og Madison. Det kunne være rimelig sejt med sådan et interaktivt kort hvor jeg kunne plotte destinationer ind, holde styr på både forestående og foretagede rejser. Et privat kort. Det er pisse god ide!

Continue Reading